Kamers

Pension Westerburen heeft 2 typen kamers,

Kamer 1 en 2 zijn kleine 2-persoonskamers op de begane grond van het pension.

Kamer 3  t/m 11 zijn ruime 2-persoonskamer.

Alle kamers zijn voorzien van twee 1-persoonsbedden, een tafel met 1 of 2 stoelen, tv en een eigen badkamer.

Boekt u uw verblijf via onze eigen website dan krijgt u gratis koffie en thee tijdens uw verblijf in het pension!Direct boeken

Kamer 1

Kamer 1 is een kleine kamer gelegen op de begane grond van het pension direct achter de serre. De kamer heeft twee 1-persoonsbedden, die standaard uit elkaar staan. Het raam geeft uitzicht op een steeg en daardoor is er beperkte lichtinval. De kamer is daarom geschikt voor enkele nachten, langer verblijf kan beter in een ruime kamer.

Kamer 2

Kamer 2 is een kleine kamer gelegen op de begane grond van het pension direct achter de serre. De kamer heeft twee 1-persoonsbedden, die standaard tegen elkaar staan. Het raam geeft uitzicht op een steeg en daardoor is er beperkte lichtinval. De kamer is daarom geschikt voor enkele nachten, langer verblijf kan beter in een ruime kamer.

kamer 3

Kamer 3 is een ruime kamer op de begane grond en gelegen aan de achterzijde van het pension. De kamer heeft twee 1-persoonsbedden die standaard tegen elkaar staan, maar die al naar gelang de situatie ook uit elkaar geplaatst kunnen worden. Het raam geeft uitzicht op de binnenplaats van het pension

Kamer 4

Kamer 4 is een ruime kamer op de begane grond en gelegen aan de achterzijde van het pension. De kamer heeft twee 1-persoonsbedden die standaard uit elkaar geplaatst staan, maar die al naar gelang de situatie ook tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Het raam geeft uitzicht op de binnenplaats van het pension

kamer 5

Kamer 5 is een ruime kamer gelegen op de begane grond van het tuinhuis. De kamer heeft twee 1-persoonsbedden, die standaard tegen elkaar geplaatst staan, maar die ook uit elkaar geplaatst kunnen worden. Het raam op het westen geeft uitzicht op de tuin van het pension
Bij de toegangsdeur van de kamer is een klein terras met een tafel en twee terrasstoelen.

kamer 6

Kamer 6 is een kamer op de begane grond van het huis naast het pension (Middenstreek 36) en heeft een eigen ingang. De kamer heeft twee 1-persoonsbedden die standaard tegen elkaar geplaatst zijn, maar die ook uit elkaar geplaatst kunnen worden.
Het raam geeft uitzicht op de binnenplaats van het pension.

Kamer 7

Kamer 7 is een ruime 2/3-persoonskamer gelegen op de eerste verdieping van het pension. Er staan drie 1 persoonsbedden in de kamer waarvan er standaard twee tegen elkaar geplaatst zijn, het derde bed staat aan de andere kant van de kamer. Overigens is het ook mogelijk om de twee bedden, die tegen elkaar geplaatst zijn, uit elkaar te plaatsen. Het raam geeft uitzicht op het zuiden en bij helder weer kunt u de Waddenzee zien.
Bij een reservering van deze kamer door twee personen dient u er rekening mee te houden dat als er een aanvraag komt voor een 3-persoonskamer deze gasten voorrang genieten, u krijgt in dat geval een andere kamer toegewezen.

kamer 8

Kamer 8 is een ruime 2-persoonskamer op de eerste verdieping van het pension. Standaard staan er twee 1-persoonsbedden in de kamer die uit elkaar geplaatst staan. In sommige situaties is het mogelijk om een extra bed op de kamer bij te plaatsen, bijvoorbeeld een familie met één kind, wel wordt dan de leefruimte in kamer beperkt.
Het raam geeft uitzicht op het westen en heeft daardoor veel lichtinval, wel is het uitzicht beperkt omdat u tegen het schuine dak aankijkt van de woning naast het pension

kamer 9

Kamer 9 is een ruime 2-persoonskamer gelegen op de eerste verdieping van het pension. Standaard staan er twee 1-persoonsbedden in de kamer die uit elkaar geplaatst staan, maar die ook tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Het raam geeft uitzicht op het noorden met uitzicht op de tuinen achter het pension.

kamer 10

Kamer 10 is een ruime 2-persoonskamer gelegen op de eerste verdieping van het tuinhuis. Standaard staan er twee 1-persoonsbedden die tegen elkaar geplaatst zijn, het is mogelijk om de bedden uit elkaar te plaatsen. Het raam bevindt zich aan de westkant van de kamer en heeft daardoor veel lichtinval met uitzicht op de tuinen achter het pension.
Kamer 10 is zeer goed te combineren met kamer 11, daar deze twee kamers een gemeenschappelijke voordeur met overloop hebben. Er komen verder geen andere gasten in dit gedeelte van het pension, dus zeer geschikt voor een familie , met één of twee kinderen.

kamer 11

Kamer 11 is een ruime 2-persoonskamer gelegen op de eerste verdieping van het tuinhuis. Standaard staan er twee 1-persoonsbedden die uit elkaar geplaatst zijn, het is mogelijk om de bedden tegen elkaar te plaatsen. Het raam bevindt zich aan de westkant van de kamer en heeft daardoor veel lichtinval met uitzicht op de tuinen achter het pension.
Kamer 11 is zeer goed te combineren met kamer 10, daar deze twee kamers een gemeenschappelijke voordeur met overloop hebben. Er komen verder geen andere gasten in dit gedeelte van het pension, dus zeer geschikt voor een familie , met één of twee kinderen.