Algemene voorwaarden

Boeken via onze site, is gratis koffie/thee tijdens uw verblijf.

De vermelde prijzen zijn kamerprijzen en op basis van twee personen per kamer.  Alle prijzen zijn per nacht en inclusief ontbijt, linnengoed en handdoeken en 9% BTW.

De kamerprijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 2.- per persoon per nacht.

IN- en UITCHECK:

Wij hebben de kamers bij aankomst gereed vanaf 13.30 uur.  Op de dag van vertrek graag de kamers vrij maken uiterlijk om 10.00 uur. Komt u eerder aan of wilt u later vertrekken? Geen probleem. Uw bagage kan blijven staan in ons pension. Ook kunt u de gehele dag gebruik blijven maken van alle gemeenschappelijke faciliteiten van het pension.

Wij stellen het op prijs dat u uw aankomsttijd van tevoren doorgeeft aan ons. Dit, omdat wij niet werken met een receptie, en daardoor niet altijd aanwezig zijn in onze bed & breakfast.

OVERIGE VOORWAARDEN:
 • Voor kinderen tot 3 jaar (kinderbedje bij de ouders op de kamer) is de prijs € 6,- p.n.
 • Voor kinderen van 4 jaar en ouder is de prijs 25% van de kamerprijs. Overnachting in de kamer van de ouders (alleen mogelijk in enkele grotere kamers).
 • Bij een bezetting van de kamer door slechts 1 persoon geldt er een korting € 16,- per nacht.
 • In het Paas- en Pinksterweekend is de minimale verblijfsduur drie nachten.
 • In het weekend minimaal 2 overnachtingen. Af en toe is het mogelijk om als last-minute 1 overnachting te boeken. Hiervoor geldt soms een toeslag van € 5,- per persoon.
 • Huisdieren zijn in het pension niet toegestaan, eventueel wel in onze appartementen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN:

Tot 14 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren, eventuele (aan)betalingen worden volledig terugbetaald, hierna gelden de onderstaande voorwaarden:

 • Als u annuleert in de twee weken voorafgaande aan de begindatum van de huurperiode rekenen wij de eerste overnachting voor alle geboekte kamers. Mocht het ons lukken om de kamer(s) weer te verhuren dan krijgt u uw (aan)betaling weer terug onder verrekening van € 30,- aan kosten.
 • Mocht u annuleren op de dag van aankomst of helemaal niet komt zonder bericht naar ons, wordt altijd de volledige kamerhuur door ons in rekening gebracht. Dit geldt dan voor alle geboekte kamers.
 • Indien u voortijdig vertrekt, eerder dan gepland, bestaat er geen recht op restitutie van de resterende kamerhuur.
 • Bij alle annuleringen zal altijd geprobeerd worden door ons om de kamer(s) weer te verhuren. Lukt dit, dan krijgt u uw (aan)betaling weer volledig teruggestort onder verrekening van € 30,- aan kosten.
 • Wij hebben de voorkeur om een annulering via de mail te ontvangen. Het inspreken van de voicemail wordt niet geaccepteerd en geldt dus niet als een annulering.

Deze voorwaarden voor annuleringen zijn ook van toepassing bij telefonische boekingen!

 

Wilt u meer informatie over algemene voorwaarden in de horeca, kijk dan op de site van de KHN.