Algemene voorwaarden

Boeken via onze site, is gratis koffie/thee tijdens uw verblijf.

De vermelde prijzen zijn kamerprijzen en op basis van twee personen per kamer.  Alle prijzen zijn per nacht en inclusief ontbijt, linnengoed en handdoeken en 9% BTW.

De kamerprijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 2.- per persoon per nacht.

IN- en UITCHECK:

Inchecken kan vanaf 10.30 uur, indien u rechtstreeks vanaf de boot naar ons toe komt, ontvangt u alvast de kamersleutel en kunt uw bagage al kwijt. Wel hebben wij de kamers bij aankomst pas gereed vanaf 13.00 uur.  Uitchecken is  uiterlijk om 10.00 uur, er is geen mogelijkheid tot latere check-out. Wilt u toch nog de hele dag van het eiland genieten, dan kunt u uw bagage veilig laten staan in ons pension. Ook kunt u de gehele dag gebruik blijven maken van alle gemeenschappelijke faciliteiten.

Wij stellen het op prijs dat u uw aankomsttijd van tevoren doorgeeft aan ons. Dit, omdat wij niet werken met een receptie, en daardoor niet altijd aanwezig zijn in onze bed & breakfast. In uw bevestiging staat hoe u in contact kunt komen met ons.

OVERIGE VOORWAARDEN:
 • Voor kinderen tot 3 jaar (kinderbedje bij de ouders op de kamer) is de prijs € 6,- p.n.
 • Voor kinderen van 4 jaar en ouder en/of volwassenen wordt er een extra bed geplaatst. De prijs is dan €30,- per nacht, exclusief toeristenbelasting. (alleen mogelijk in overleg en allen in enkele grotere standaard-kamers).
 • Bij een bezetting van de kamer door slechts 1 persoon geldt er een korting € 14,- per nacht.
 • In het Paas- en Pinksterweekend is de minimale verblijfsduur drie nachten.
 • In het weekend minimaal 2 overnachtingen. Prijzen zoals genoemd in de prijslijst zijn onder voorbehoud, kijk voor de actuele prijzen op onze website.
 • Huisdieren zijn in het pension niet toegestaan, eventueel wel in de appartementen van de familie Weldring.

ANNULERINGSVOORWAARDEN:

Tot 14 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren, eventuele (aan)betalingen worden (na overleg) volledig terugbetaald, hierna gelden de onderstaande voorwaarden:

 • Als u annuleert in de twee weken voorafgaande aan de begindatum van de huurperiode rekenen wij de eerste overnachting voor alle geboekte kamers. Mocht het ons lukken om de kamer(s) weer te verhuren dan krijgt u uw (aan)betaling weer terug onder verrekening van € 35,- aan kosten.
 • Mocht u annuleren op de dag van aankomst of helemaal niet komt zonder bericht naar ons, wordt altijd de volledige kamerhuur door ons in rekening gebracht. Dit geldt dan voor alle geboekte kamers.
 • Indien u voortijdig vertrekt, eerder dan gepland, bestaat er geen recht op restitutie van de resterende kamerhuur.
 • Bij alle annuleringen zal altijd geprobeerd worden door ons om de kamer(s) weer te verhuren. Lukt dit, dan krijgt u uw (aan)betaling weer volledig teruggestort onder verrekening van € 35,- aan kosten.
 • Wij hebben de voorkeur om een annulering via de mail te ontvangen. Het inspreken van de voicemail wordt niet geaccepteerd en geldt dus niet als een annulering.

Deze voorwaarden voor annuleringen zijn ook van toepassing bij telefonische boekingen!

 

Wilt u meer informatie over algemene voorwaarden in hotels en pensions, kijk dan op de site van de KHN.

nl_NLNL